Home
Dagboek
Fotoboek
Linkpage

Hamster
Stippie

Vluchtpoging


Was weer een heerlijk weekje. Beetje gefitnest, beetje geluierd, wat ontspanningsoefeningen gedaan,lekker gegeten en geslapen.  Heb me dit keer ook niet met Snoepie  bemoeid. Ik heb nog wel eventjes een ontsnappingspoging gedaan tijdens een van mijn uitjes. Ze waren me net te snel af.


Normaal loop ik een beetje rond op de bank. Achter de baas langs, onder de kussen door, gewoon op gemakkie. Deze keer liep ik een beetje te vlierenfluiten over de broekspijp van de baas. Op een gegeven moment nam ik een sprong en trok een sprintje naar de uitgang. Maar voor ik het in de gaten had liep ik in een fuik van de voeten van Gosia. Dat had ik nou weer niet van haar verwacht!

Qua karakter lijkt ze wel een beetje op Snoepie. Net zo kattig.  

Verder niks op haar aan te merken hoor. Ze geeft me veel aandacht. Als ze geen trek ik eten heeft en de baas ziet het niet geeft ze het snel aan mij. Dan verstop ik het zolang in mijn wangen en neem het mee naar huis. Soms is het zo veel dat de voorraad kast niet meer dicht kan. De enige oplossing is om een beetje meer te eten.  Zo help ik haar een beetje. Maar dat is nu wel eventjes over na die fuik.


Week 8 High Five